Идет загрузка документа (45 kByte)
Главный правовой
портал Украины
Главный правовой
портал Украины
Остаться Попробовать

Согласие на обработку персональных данных

ЛІГА:ЗАКОН
Шаблон от 03.04.2013

ЗГОДА
на обробку персональних даних

"___" ___________ 20__ р.

N _____

м. Київ

Я, _________________________________________________________________________________,
                                                                                      (прізвище, ім'я, по батькові)
дата народження: "___" ___________ 19___ року, паспорт: серія ________________ N ___________, виданий "___" __________ 19__ р. ______________________________________________________
____________________________________________________________________________________,
відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" (далі - Закон):

1. Надаю Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, добровільну згоду на обробку моїх персональних даних у базі персональних даних системи "Картка" єдиної державної комп'ютерної системи "Кадри", програмному комплексі "ІС-ПРО" та особових справах працівників (далі - база персональних даних) з метою забезпечення реалізації трудових відносин, відносин у сфері управління персоналом, адміністративно-правових відносин, відносин у сфері бухгалтерського і податкового обліку.

Відповідно до визначеної мети обробки до бази персональних даних включаються персональні дані, визначені пунктом 2.1 розділу II Порядку обробки персональних даних у базі персональних даних Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 17 січня 2013 року N 20.

2. Повідомлений, що:

2.1. Доступ до моїх персональних даних надається третім особам лише за моєї письмової згоди по кожному запиту окремо.

2.2. НКРЕ зобов'язується повідомити мене про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані, склад та зміст даних, що передаються, а також мету такої передачі.

2.3. Строки зберігання персональних даних, зазначених у пункті 1 цієї згоди, визначаються згідно зі строками зберігання відповідних документів, встановленими законодавством України з метою захисту соціальних та трудових прав громадян, після чого персональні дані підлягають знищенню у визначеному законодавством порядку.

3. Надаю згоду на передання моїх персональних даних банківській установі _____________________________ в обсязі, необхідному для реалізації карткового зарплатного проекту.

4. Зобов'язуюсь повідомляти відділ роботи з персоналом, запобігання та протидії корупції НКРЕ про будь-які зміни моїх персональних даних, зазначених у пункті 1 цієї згоди.

_________________ 20__ р.
                 (дата)

_______________________
(підпис)

Опрос